Ovo mi je praktično prvi nastup na rallyu u mom gradu, pošto sam prošlogodišnje takmičenje zbog privatnih problema morao napustiti. Očekujem da će na ovom prvom zvaničnom takmičenju učešće uzeti veliki broj vozača iz regije, i da ostvariti dobar rezultat.
Pripremajući se za dolazak u Sarajevo, Borko nam je rekao: Što se tiče Jahorine i Sarajeva nisam nikad bio na tim mestima. Rally sam pratio prošle godine i dopala mi se organizacija i brzinci. Nadam se što većoj konkurenciji u klasi i dobrom trkanju.
Zadnji put sam bio u Sarajevu 1984. godine na zimskoj olimpijadi sa Vučkom. Sećanja su i danas lepa i nostalgična. Nadamo se lepom provodu u autu i sa jaranima iz naše drage Bosne. Za rezultat ne brinemo, a od organizatora ćemo tražiti startni broj 104 (toliko nam je godina zajedno).
Moja očekivanja vezana za Rally Jahorina su, kao i uvjek, da pobjedim i nadam se da ću to uspjeti i ovaj put. Mislim da sam probleme sa mjenjačem, koje sam imao prošle godine, riješio i on sad dobro služi i nadam se da će na tom planu uz malo sportske sreće biti sve OK, te da ću odvesti Rally do kraja.
Ja se radujem ovogodišnjem nastupu na Rallyu Jahorina. Posada ostaje ista: Dojčinović - Vujasin. Možda će ove godine Vujasin da vozi, a ja da budem suvozač. To ćemo uskoro definisati. Nadam se većem broju učesnika, iako je i prošle godine prošlo sve bezprijekorno, tako da jedva čekam da počne Rally
Ovogodišnji 8. Rally Jahorina nam je prvi u punom takmičarskom smislu. Prošle godine nam je sve bilo novo i učili smo „u hodu“. Nadamo se da će ove godine biti još interesantnije! Pripreme su u toku, auto će biti spremno, nadamo se i mi kao posada.
Iako je trkanje i želja za dobrim plasmanom na prvom mestu, ove sezone nama je prioritet da što bolje upoznamo auto i da se nas dve uklopimo kako bi davale bolje rezultate u budućnosti. Što se tiče Rallya Jahorina to je neko novo iskustvo jer nismo tamo nikad vozile a nadamo se da će brzinci biti interesantni“, rekla nam je Yovana
Vozio sam promotivni Rally Jahorina. Ove godine ću nastupiti na Rallyu i očekujem više takmičara i bolji plasman nakon dobre organizacije prošle godine. Malo smo se bolje i pripremili nakon prošlogodišnjeg eksperimenta. Auto je još u fazi pripreme, pošto je staza veoma zahtjevna.
Prošle godine zbog neodložnih privatnih obaveza nisam mogao da se odazovem pozivu da učestvujem na 7. Rallyu Jahorina. Ove godine kao takmičar ASK Rid-sporta sa svojim suvozačem Milanom Misailovićem sa zadovoljstvom ću učestvovati na predstojećem takmičenju, koje je ujedno i prvo rally takmičenje u ovoj sezoni.
Bavim se utrkama ubrzanja na 402.m gdje sam dvije godine zaredom državni prvak u svojoj klasi. Za Rally sam se opredjelio jer je to kraljevska disciplina auto-moto sporta, a želja mi je uvijek bila da tako nešto probam. Automobil nije baš najspremniji za rally ali se želimo isprobati. Ne očekujem neke specijalne rezultate, najbitnije nam je doći do kraja.
Sa suvozačem Brunom Omerovićem vozit ću Opel Kadett Coupe LS. Mi nemamo neka posebna očekivanja jer nam je ovo prvi nastup na rallyu, tako da ćemo voziti daleko ispod maksimuma, ali sigurno, s osnovnim ciljem završetka trke.
Očekujemo 6. i 7. septembra učešće na Rallyu Jahorina u Sarajevu i radujemo se tome zato što bi to bilo naše prvo učešće na rallyu. Mislim da bi mlađi vozači trebali uzeti više učešća na ovakvim trkama, da se družimo i da nam bude lijepo u Sarajevu.